2000 brosjyrer for dyrene

Hjelp dyrene ved å hjelpe Animal Insight Norway til å dele ut 2000 brosjyrer i løpet av juli og august!

Hjelp oss å dele ut 2000 brosjyrer fra 01.07.2017 til 15.09.2017!

Visste du at studier foreslår at annenhver løpeseddel redder et dyr fra å bli utnyttet?

Tusenvis av brosjyrer blir delt ut i hele verden hver dag. Og vi vil også at brosjyreutdeling blir vanligere i Norge for å hjelpe enda flere dyr! Vil du hjelpe oss å hjelpe dyrene?

Sammen skal vi dele ut brosjyrer over hele Norge! Målet vårt er 2 000 utdelte brosjyrer i løpet av juli og august. Det vil si at vi redder 1 000 dyr! Men for å nå dette målet trenger vi din hjelp: Bli med oss og del ut brosjyrer i din by, på din skole eller ditt universitet! Bestill dine brosjyrer gratis her!

Brosjyreutdeling trenger nesten ikke noe forberedelse, vi kan nå ut til hundrevis av mennesker i løpet av en time og det er en bra måte å bli aktiv for dyrene på. Du kan gjøre det på gaten, foran universiteter og skoler, på festivaler eller legge brosjyrer i postkasser.

Ta med en venn eller to, del brosjyrene ut alene eller start en utdelingsgruppe i din by! Kanskje det finnes flere der som vil bli med? Sammen kan dere motivere hverandre og feire fremgangen deres!

Våre venner fra Mercy For Animals har noen tips for å komme i gang:

Har du delt ut brosjyrer? Send oss antall utdelte brosjyrer og vi oppdaterer counteren vår! Del også gjerne bilder på sosiale medier med hashtag #2000brosjyrerfordyrene

Du kan også spørre restauranter, kafeer, biblioteker og andre steder om du får lov til å legge ut brosjyrer der.

Sammen kan vi gjøre en forskjell for dyrene! Takk for at du bryr deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *