Aktivister i hele landet deler ut brosjyrer

1 500 dyr reddet i løpet av sommeren 2017!

I sommer 2017 oppfordret vi alle til å redde dyr med oss – på gata! Målet vårt var å dele ut 2 000 brosjyrer over hele Norge i løpet av sommeren. Brosjyreutdeling trenger nemlig nesten ikke noe forberedelse, vi kan nå ut til hundrevis av mennesker i løpet av en time, og det er en bra måte å bli aktiv for dyrene på. Og ikke minst er det gøy om sommeren! Og visste du at undersøkelser anslår at annenhver løpeseddel redder et dyr fra å bli utnyttet?

Fikk vi det til og delte ut 2 000 brosjyrer spør du? Sammen gjorde vi faktisk en enorm forskjell for dyrene: Ikke bare nådde vi målet med 2 000 brosjyrer – vi har så langt kommet opp i 2 996 utdelte brosjyrer! Det betyr statistisk sett at vi reddet nesten 1 500 dyr i løpet av sommeren!

Vi er mer enn stolte av alle våre flinke aktivister i hele landet! Brosjyrene ble sendt ut til hele Norge: Så langt nord som Alta og både i storbyene og på landet. Det er helt fantastisk! Blant alle deltagere valgte vi også en vinner til middagen hos Nordvegan, en vegansk restaurant. Vi takker Nordvegan hjertelig for støtten! Vinneren har fått beskjed.

Du kan selvfølgelig fortsatt bestille brosjyrer på nettsiden vår, men siden det er så mange dedikerte aktivister i hele landet (hurra!) er vi tomme for brosjyrer akkurat nå. Vi jobber med å trykke nye brosjyrer og sender deg gjerne de nye brosjyrene så snart som mulig. Som nyoppstartet organisasjon har vi allikevel dessverre lite finansielle ressurser etter trykking av de nye brosjyrene og mange utsendte pakker for kampanjen, slik at det er vanskelig for oss å betale fremtidige utsendinger. Derfor må vi i fremtiden kreve en portoavgift fra 120 kr per utsending. Har du ikke finansielle midler og ønsker å få brosjyrer likevel, kan du ta kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “1 500 dyr reddet i løpet av sommeren 2017!”