2000 brosjyrer for dyrene – sommeren 2018

I løpet av sommeren skal vi dele ut 2000 brosjyrer for dyrene – hjelp oss å nå målet!

Brosjyrene forklarer fordelene ved å redusere/kutte ut animalske produkter fra kostholdet – både for dyrene, miljøet og helsen (se hele brosjyren her). Tusenvis av lignende brosjyrer blir delt ut rundt om i verden hver dag, og for å hjelpe enda flere dyr vil vi at brosjyreutdeling skal bli vanligere også i Norge! Vil du hjelpe oss å hjelpe dyrene?

Sammen skal vi dele ut brosjyrer over hele Norge! Målet vårt er 2 000 utdelte brosjyrer i løpet av juni, juli og august. Men for å nå dette målet trenger vi din hjelp: Bli med oss og del ut brosjyrer i din by, på din skole eller ditt universitet!

BESTILL DINE BROSJYRER HER!

Å dele ut brosjyrer er en enkel måte å nå ut til et stort antall mennesker med et dyrevennlig budskap på. Å dele ut på universiteter og høyskoler er spesielt effektivt, men handlegater og arrangementer med mange mennesker er også gode steder for brosjyreutdeling. Er du nervøs for å dele ut brosjyrer kan du legge brosjyrene i postkasser.

Har du delt ut brosjyrer? Fyll ut dette skjemaet slik at vi kan oppdatere telleren vår!

UTDELTE BROSJYRER HITTIL: 2693 – VI HAR NÅ NÅDD MÅLET FOR KAMPANJEN!

Organisasjonen Mercy For Animals har lagd en nyttig video om brosjyreutdeling – enten du er helt ny og trenger tips til å komme i gang, eller har erfaring med utdeling av brosjyrer og vil bli mer effektiv:

BESTILL DINE BROSJYRER HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *