Kyr

Utlysning av stipend til International Animal Rights Conference 2018

Målet til Animal Insight Norway er å hjelpe flest mulig dyr og å skape et varmere samfunn for alle sansende vesener. Men for å nå dette målet trenger vi engasjerte mennesker som gir stemmen sin til dyrene og forandrer verden. Vi ønsker å støtte alle fantastiske mennesker på veien mot å skape en bedre verden – inkludert dyrene – og utlyser derfor et stipend for en person til International Animal Rights Conference 2018 i Luxembourg.

Om International Animal Rights Conference
Dyrevernkonferansen tilbyr en plattform for alle som er aktiv i dyrevernbevegelsen eller er interessert i å lære mer om dyrs rettigheter. Når du deltar på konferansen kan du få med deg foredrag, diskusjoner, workshops, filmvisninger og mer. Selvfølgelig blir det også tid til å bli kjent med mange inspirerende mennesker fra hele verden som kjemper for dyrene. Konferansen er fra 6. – 9. september 2018 i Luxembourg. Les mer om konferansen her.

Stipends omfang
Stipendiaten får betalt deltakeravgift til International Animal Rights Conference 2018 og får et reisestipend på 700 kr. Fakturaen for reisen må innleveres for å få utbetalt reisestipendet.

Søknadsfrist
Søknadsfristen er 29. april 2018. Tildelingen skjer kort tid etter søknadsfristen, og alle søkere vil få svar på om de har fått tildelt stipend eller ikke.

Søknad
Vi ønsker oss et motivasjonsbrev eller -video hvor du beskriver hvorfor du ønsker å delta på konferansen. Send din søknad til: kontakt[at]animalinsight.no. For å få tildelt stipendet må du være medlem av Animal Insight Norway eller bli medlem.