Humane education: Et grønt kosthold i Norge

Å vekke empatien for dyr er sannsynligvis en av de mest effektive og bærekraftige måtene vi kan bygge et varmere og mer bærekraftig samfunn. Vi i Animal Insight Norway tilbyr derfor foredrag hvor vi snakker om dyr i industrielt dyrehold. Samtidig inspirerer vi til et grønnere, mer bærekraftig kosthold som er bra for egen helse, miljøet og dyrene. Vårt fokus ligger i å vise at alle har muligheten til å endre noe i sitt eget liv og i samfunnet; derfor kombinerer vi teoretisk og praktisk innhold.

Med foredragene våre når vi ut til et stort publikum. Med sine over 250 deltagere ble foredraget vårt på Bergen Offentlige Bibliotek et av de tre mest populære arrangementene av mer enn 1800 arrangementer i 2016.

Tallerken med plantebasert mat

Hvordan kan du hjelpe oss med kampanjen?
Be ditt lokalt bibliotek invitere oss! Bibliotekspersonalet blir vanligvis svært glade for å få tips om ønskede arrangementer, mens de samtidig gir oss et nøytralt og offentlig sted for å nå ut til mange. Jo flere som tipser sitt lokale bibliotek, jo mer sannsynlig er det at vi får mulighet til å komme til ditt sted.

Ønsker du å invitere oss til å holde foredrag?
Vi holder foredrag i hele landet. Ta gjerne kontakt med oss via kontakt(at)animalinsight.no