Foredrag

Animal Insight Norway tilbyr foredrag. For øyeblikket tilbyr vi disse:

Introduksjon til vegetarianisme og veganisme
Hvorfor blir man veganer/vegetarianer, og hvilke virkninger har et plantebasert kosthold på dyrene, klima, miljøet og egen helse? Vi ser også på hvilke veganske produkter som finnes, hvordan vi f. eks. kan bake kake uten egg og på veganisme/vegetarisme i Norge og verden.

Foredraget blir holdt av Vanessa Brall. Hun har flere års erfaring med dyrs rettigheter og veganisme, og har vært aktiv i flere forskjellige land. I tillegg har hun en bachelorgrad i informasjonsmanagement. Det nevnte foredraget har hun allerede holdt i storbyer som Bergen og Tromsø, men også i mindre byer, slik som Spydeberg i Indre Østfold foran både store og små publikum. Hos Bergen Offentlige Bibliotek, som arrangerer mer enn 1000 arrangementer årlig, ble foredraget et av de mest populære arrangementene i 2016.

Foredraget holdes fortrinnsvis på engelsk, eller på norsk etter avtale. Andre temaer kan også avtales. Lengde på foredraget kan etter avtale tilpasses arrangørens behov. Honorar etter avtale. Vi kan finne en løsning dersom finansielle midler hos deg, din organisasjon, skole etc. er begrenset.

Kontakt: vanessa(at)animalinsight.no