Vårt arbeid for dyrene

Hva vi har gjort så langt

Er du interessert i arbeidet til Animal Insight Norway? Organisasjonen ble grunnlagt 1. November 2016, men vi har allerede oppnådd mye. Her finner du mer informasjon om vårt arbeid og eksempler på hva vi har oppnådd:

 

Arrangementet "Vegan Evening" på Bergen Offentlige Bibliotek April 2017

Organisert et av Bergen Biblioteks mest populære arrangementer i 2016

Foran et publikum på 120 mennesker informerte vi om et plantebasert kosthold og konsekvensene for dyrene, miljøet og mennesker, hva man kan spise og ga praktiske tips. Arrangementet var så populært at rommet ble fylt, og det ble et av de mest populære arrangementene hos Bergen Offentlige Bibliotek blant mer enn 1500 årlige arrangementer.

 

Animal Insight Norway trykket 10 000 brosjyrer om et plantebasert kosthold

 Trykket 10 000 brosjyrer for å inspirere til et dyrevennlig kosthold

Med printet materiell ønsker vi å nå ut til flest mulig mennesker. Vi ønsker å informere om hvor lett det kan være å spise mer dyrevennlig, hva fordelene er, hvordan det er praktisk mulig og hvorfor stadig flere mennesker bestemmer seg for det. Så langt har vi delt ut brosjyrer på gaten, på forskjellige arrangementer og på messer.

Ta en titt på vår brosjyre her og ta gjerne kontakt dersom du ønsker å hjelpe oss å dele dem ut!

 

Stand i Bergen sentrum med Animal Insight Norway

Informert mange mennesker på gaten om dyrehold

Vi har flere ganger hatt stand i Bergen sentrum hvor vi har informert om dyrehold i Norge og måter man kan gjøre en forskjell for dyrene på. Vi har snakket med mennesker, hatt smaksprøver på dyrevennlige produkter og svart på spørsmål. I tillegg til vårt arbeid på gaten når vi ut til tusenvis av mennesker via sosiale medier.

 

Vegansk mat kan være billig og velsmakende

Inspirert mer enn 500 mennesker til å spise plantebasert i en måned

I januar 2017 jobbet vi sammen med Mari fra Vegetarbloggen for å spre oppskrifter og informasjon om et plantebasert kosthold. I tretti dager fikk deltagere og interesserte praktiske tips, matinspirasjon og bakgrunnsinformasjon. Selv om organisasjonen vår ble grunnlagt i november 2016, klarte vi å inspirere 500 mennesker til å delta og hadde i tillegg nesten 1000 interesserte.

 

Vi lærte mye, bl.a. på filmvisningen for aktivister

Tilegnet oss kunnskap og hatt filmvisning for aktivister

For oss er det veldig viktig å bli bedre på det vi gjør, utvikle mer kunnskap, lære nye ting og bli enda bedre i å hjelpe dyr. Derfor jobber vi internt for å få mer kunnskap, men vi ønsker også å styrke kunnskap blant alle aktivister. I Bergen organiserte vi derfor en filmvisning for aktivister hvor vi viste videoer fra den internasjonale konferansen for dyrs rettigheter i Luxembourg. “Dette forandret mitt syn på dyreaktivisme”, uttalte en av deltagerne etter filmvisningen.

 

Har du lyst til å bidra slik at vi får til enda mer? Bli aktiv og skriv gjerne til
frivillig(at)animalinsight.no