Vårt arbeid for dyrene

Hva vi har gjort så langt

Er du interessert i arbeidet til Animal Insight Norway? Organisasjonen ble grunnlagt 1. November 2016, men vi har allerede oppnådd mye. Her finner du mer informasjon om vårt arbeid og eksempler på hva vi har oppnådd:

 

Animal Insight Norway trykket 10 000 brosjyrer om et plantebasert kosthold

Trykket 40 000 brosjyrer for å inspirere til et dyrevennlig kosthold

Med printet materiell ønsker vi å nå ut til flest mulig mennesker. Vi ønsker å informere om hvor lett det kan være å spise mer dyrevennlig, hva fordelene er, hvordan det er praktisk mulig og hvorfor stadig flere mennesker bestemmer seg for det. Gjennom 2000 brosjyrer for dyrene-kampanjen og ulike arrangementer har vi så langt delt ut godt over 10 000 brosjyrer!

Ta en titt på vår brosjyre her og ta gjerne kontakt dersom du ønsker å hjelpe oss å dele dem ut!

 

Arrangementet "Vegan Evening" på Bergen Offentlige Bibliotek April 2017

Organisert et av Bergen Biblioteks mest populære arrangementer i 2016

Foran et publikum på 120 mennesker informerte vi om et plantebasert kosthold og konsekvensene for dyrene, miljøet og mennesker, hva man kan spise og ga praktiske tips. Arrangementet var så populært at rommet ble fylt, og det ble et av de mest populære arrangementene hos Bergen Offentlige Bibliotek blant mer enn 1500 årlige arrangementer.

 

Informert mange mennesker på gaten om dyrehold

Vi har hatt stands i bl.a. Oslo, Bergen og Sandnes hvor vi har informert om dyrehold i Norge og måter man kan gjøre en forskjell for dyrene på. Vi har snakket med mennesker, gitt ut smaksprøver på dyrevennlige produkter og svart på spørsmål. I tillegg til vårt arbeid på gaten når vi ut til tusenvis av mennesker via sosiale medier.

 

Vegansk mat kan være billig og velsmakende

Inspirert mer enn 500 mennesker til å spise plantebasert i en måned

I januar 2017 jobbet vi sammen med Mari fra Vegetarbloggen for å spre oppskrifter og informasjon om et plantebasert kosthold. I tretti dager fikk deltagere og interesserte praktiske tips, matinspirasjon og bakgrunnsinformasjon. Selv om organisasjonen vår ble grunnlagt i november 2016, klarte vi å inspirere 500 mennesker til å delta og hadde i tillegg nesten 1000 interesserte.

 

Piknik med Animal Insight

Organisert Filmvisninger og andre sosiale arrangementer

Sosiale arrangementer er hyggelige! I tillegg kan de være lærerike, og fungere som en inngangsport for nye aktivister og et samlepunkt for diskusjon, planlegging og nettverking blant folk som allerede er aktive for dyrene. I løpet av 2017 arrangerte vi både filmvisninger, pikniker, møter og andre sosiale arrangementer.

 

Har du lyst til å bidra slik at vi får til enda mer? Bli aktiv og skriv gjerne til
frivillig(at)animalinsight.no